Catalin Staicu Design

Un proiect incepe cu o idee, continua cu un concept si se concretizeaza dupa ce parcurgem o serie de etape creative. Pentru mine este important sa materializez intr-un mod original si util ideile prezentate de client. Sunt perfectionist, sunt pasionat de ceea ce fac si in mod cert cel mai mare defect al meu este ca ma tin de cuvant si respect termenele de realizare a proiectelor. Va invit sa parcurgeti in paginile site-ului sectiunile dedicate serviciilor oferite de CSD

imagine logoCreare Logo

Primul pas pentru o companie aflata la inceput de drum este reprezentat de realizarea unei identitati vizuale. Unul dintre elementele esentiale este reprezentat de realizarea si /sau conceperea unui logo (creare logo).

Cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont in realizarea unui logo este legat de usurita cu care acesta este recunoscut de public dintr-o multitudine de sigle. Ne caracterizeaza atentia la detalii si realizarea unui concept original, reprezentativ pentru compania / proiectul dvs.

O identitate vizuala puternica defineste un brand de succes, care va promova si informa asupra serviciilor si/sau produselor oferite de dvs.

Catalin Staicu Design ofera servicii de creare logo pentru orice domeniu/categorie, dintre acestea enumeram cateva din categoriile principale: Logo companie - Logo firma - Logo produs - Logo animat - Creare grafica logo

logo pasi

Logourile create de noi ajuta la o identificarea mai usoara a domeniului de activitate a unei firme/companii. Prin implementarea unei caracteristici sau a unui simbol, metoda cunoscuta si sub numele de „KISS" (keep it short and simple), memorarea logoului va fi mult mai usoara.

preturi logo

CSD

Portofoliu Logo, Vectorizare Logo

Ciocolaterie c Logo ENEA Gradinita


logo jurnal de dobroesti pastreaza-ti calmul logo animaclub


logo  logo provizoriu   Logo ACS Unirea Dobroesti    charge


Pretuieste viata 4       Bell film alb  logo vertical


 bebe  umbre clubing  miba netting   muzica anilor tai  seara de seara